Onderhoud

Waarom bij ons uw reparatie en onderhoud doen?

Het garage team van Ideaal Auto's uit een team dat samen meer dan 30 jaar werkplaats ervaring bezit. Hierdoor zijn we bereid om de meest voorkomende storingen te verhelpen. Door gebruik te maken van de nieuwste technologie├źn, apparatuur en gereedschap kunnen wij alle voertuigen voorzien van merkdealer erkende onderhoud. Hierdoor behoudt u uw fabrieksgarantie en ook nog eens voor een gunstiger tarief!

Onderhoud is het belangrijkste van een auto, het zorgt er namelijk voor dat alle onderdelen goed naar wens werken zoals :
- kleppen die met verse olie ingesmeerd worden
- lucht die goed gefilterd word zodra het de auto toetreed
- brandstof die gefilterd word voordat het verbrand word etc.

Kortom kan het de levensduur van uw auto bepalen en daarom word er vanuit de fabriek een onderhoudsinterval voorgelegd wat wij ook zeker adviseren om te hanteren als u het maximale uit uw auto willen halen. Wij bij Ideaal Auto's gebruiken de meest actuele informatie met betrekking tot de onderhoudsinterval die door de dealer is afgegeven, daardoor kunnen wij als beste inschatten wat er dient gedaan te worden bij uw auto, zo kunt u nog jaren genieten van uw auto. Wilt u ook weten wat uw volgende onderhoudsbeurt is, of wilt u weten of alles correct is uitgevoerd de afgelopen periode? Twijfel niet en boek nu een controlebeurt!

Maak direct ONLINE een AFPSRAAK!